SLIK FUNGERER DET

Effektiv levering

Vi leverer blomstene til den adressen du oppgir på den datoen du ønsker varene levert. Det må minimum gå 2 dager fra bestillingen skjer til varen kan leveres. Du kan legge inn dato frem i tid dersom du gir blomster i gave til en spesiell anledning. Vi leverer mandag til lørdag.

For snittblomster, buketter som gave og Pretty Flower Box kan du velge mellom levering på dagtid eller på kveldstid. Levering på dagtid er mellom kl 11 og 15, levering på kveldstid er mellom kl 16 og 21. Abonnementsblomster har faste dager for levering.

Hvis du ikke er hjemme når vi leverer blomstene, setter vi dem utenfor eller henger buketten på døren dersom været tillater det. I vinterhalvåret prøver vi å levere til en nabo når det er for kaldt å sette blomstene ute. Dersom vi ikke får tak i deg eller får levert til en nabo, vil vi ta med oss blomstene og prøve å levere dagen etter. Da vil det tilkomme et ekstra fraktgebyr på kr 175,-.

Vanningsinstrukser

Blomsterstell gjør blomstene vel!

Blomster trenger vann, så vi oppfordrer alle kunder til å vanne blomstene som kjøpes fra Pretty Flowers regelmessig. Når du skal sette blomster i vann, anbefaler vi å kutte av de nederste bladene slik at bladene ikke kommer nedi vannet. Dette på grunn av giftstoffer i bladene som forurenser vannet. Snitt blomstene på tvers av stilken, slik at blomstene får trukket til seg mye vann. Husk å sette blomstene i vann så fort du mottar dem fra oss, da blomster gjerne blir tørste når de kommer inn i et varmt hjem eller kontor.

 

INSTRUKSJONER FOR VANNING AV PRETTY FLOWER BOX

– Når du mottar en Pretty Flower Box er den pakket for å få til sikker frakt. Vi leverer boksen med blomstene pakket inn i pose med vann, for at ikke boksen skal bli ødelagt av vannsøl på veien. Da må du pakke ut blomstene, ta vekk posen, fylle plastikkbøtten med vann og sette blomstene oppi.

– Etter et par dager anbefaler vi å fylle nytt, friskt vann i bøtten. Løft bort silkepapiret og fyll vann i plastikkbøtten som er oppi blomsterboksen. Det er viktig å ikke søle vann på blomsterboksen, da vann kan ødelegge emballasjen boksen er laget av.

– Blomstene varer lengre hvis du er flink til å vanne og setter blomstene i et rom der det ikke er for varmt. Snittkuttede blomster holder seg best hvis de settes et relativt kjølig sted (fortrinnsvis mellom 5-15 grader). Helst ikke sett blomstene for nærme en peis eller radiator, og unngå for mye sollys.

Sikker betaling 

Vi bruker den sikre betalingsløsningen Stripe.

Alle kortholderens krediteringer og debiteringer er omfattet av godkjennelse og fullmakt fra både kortutstederen og fra oss, av generelle sikkerhetshensyn og for å forhindre svindel. Vi tar sikkerhet meget alvorlig, slik at dine opplysninger er i trygge hender hos oss.

For å sikre at du får en god og trygg shoppingopplevelse benytter vi Industry Standard Secure Socket Layers techology (SSL). Hvis du ser på plasseringen (URL) feltet i toppen av nettleseren ved kassen, så vil du se at det begynner med «https://» i stedet for det normale «http://». Dette indikerer at du er i sikker modus. For å sikre at dine opplysninger holdes privat lagrer vi ingen betalingsinformasjon i vår database.

Vi bruker en av de sikreste online ordresystemer på markedet, og vi utvikler og forbedrer konstant vår programvare slik at vi kan tilby best mulig sikkerhet. Vi bruker industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) teknologi, som gjør det mulig å kryptere potensielt følsom informasjon som f.eks. navn, adresse og kredittkortopplysninger. Informasjon som passerer mellom din data og vårt nettsted kan ikke leses, i tilfelle noen skulle stjele opplysningene. Denne teknologien inkluderer følgende funksjoner:

– Godkjennelse: den sikrer din nettleser, så dine data blir sendt til rett server, og at denne serveren er sikker.

– Kryptering: den koder dine data, slik at de ikke kan leses av andre enn den sikre serveren.

– Dataintegritet: den sjekker data som blir overført for å sikre at de ikke har blitt endret underveis.

Abonnementsløsningen

Hver uke setter vår flinke florist sammen en lekker blomsterbukett med tidsriktige farger som vi sender til deg. Vi velger alltid en av sesongens friske blomstersorter, og buketten varierer fra uke til uke, slik at det alltid blir variasjon. Vi ønsker å overraske med valget vårt, men vi sørger for at blomstene alltid vil være tidløse, elegante og klassiske.

Du bestiller ditt abonnement ved først å velge størrelse på blomsterbuketten, deretter hvor ofte du ønsker blomstene levert. Du kan velge mellom hver uke, annenhver uke og én gang i måneden. Den prisen som står på abonnementet er det det koster per levering. Du kan når som helst, via LOGG INN siden du får tilgang til som abonnent, stoppe, pause eller endre abonnementet ditt. Du kan for eksempel endre adresse dersom du flytter eller pause abonnementet en uke du er på ferie. Alle endringer må være gjort på LOGG INN siden senest 7 dager før neste levering.

Du legger inn kortdetaljene dine når du bestiller abonnement, og så trekker vi beløpet fra kortet ditt før hver levering. Det er ingen bindingstid på abonnement fra Pretty Flowers, abonnementet løper til du sier det opp.

Pretty Weekly som er navnet på abonnementet vårt, leveres til følgende tider:

Pretty Weekly HJEM – kveldstid torsdager mellom kl 16 og 21.

Pretty Weekly BEDRIFT – dagtid tirsdager mellom kl 11 og 15.

Hvis du ikke er hjemme når vi leverer blomstene, setter vi dem utenfor eller henger buketten på døren dersom været tillater det. I vinterhalvåret prøver vi å levere til en nabo når det er for kaldt å sette blomstene ute. Dersom vi ikke får tak i deg eller får levert til en nabo, vil vi ta med oss blomstene og prøve å levere dagen etter. Da vil det tilkomme et ekstra fraktgebyr på kr 175,-.

Blomster som gave

Blomster er den perfekte gave – det vil aldri slå feil å sende blomster hjem til noen. Du kan velge mellom å sende blomsterbuketter eller blomsterbokser fra vårt sortiment.

Alle våre blomsterbuketter leveres på døren i lekker innpakning. Ønsker du å gi våre blomsterbuketter eller blomsterbokser som gave, legger vi ved et håndskrevet kort, skriv inn din personlige beskjed ved check-out.