Konseptet

Vi vet at prikken over i’en i ethvert hjem er friske blomster. Blomster er ikke bare vakre, de vekker sansene våre – synet, lukten, følelsen – og vi gjør det nå enkelt for deg å alltid ha blomster hjemme og på kontoret.

I februar 2017 ble Pretty Flower Box lansert – et konsept hvor blomster ble presentert på en helt ny måte; i en lekker, Paris-inspirert hatteboks som ble raskt kjent over hele Norge! Pretty Flower Box er den perfekte gaven, enten til din kjære, til en god venn, til en som har fått baby, til bryllup, eller til en kunde eller ansatt i bedriften din.

I tillegg til blomsterboksen tilbyr nå teamet bak Pretty Flower Box enda mer vakre blomster til det norske folk; nemlig blomster til deg selv, levert hjem på døren. Vi tilbyr alt fra roser, vakre innbundne buketter til lekre blomsterbokser. Og for deg som gjerne ønsker friske blomster levert regelmessig, tilbyr vi abonnement der du kan få lekre blomster levert hjem eller til kontoret til samme tid – igjen og igjen. Du kan når som helst stoppe eller pause abonnementet ditt og du kan gjøre endringer når du vil.

Vårt mål med Pretty Flowers er å gjøre vakre blomster mer tilgjengelig for deg og å gjøre blomsterhverdagen din så enkel som mulig!

 

Menneskene bak​

Gründerne bak Pretty Flowers er Ingrid Hancock Bjerknes og Melissa Malka Busch-Christensen. Ingrid har tidligere startet Hancock Cupcakes og Cakes by Hancock, og Melissa har 6 års erfaring fra kosmetikkbransjen, der hun arbeidet som Marketing Manager for CHANEL.